Жена му "дошла главе"

Више тужилаштво у Београду издало је налог полицији да провери одкуд сведоку сараднику Љубиши Бухи Чумету милиони евра у кешу које је сликао у својој кући у Сурчину.

Србија 08.05.2015 | 08:09
Жена му "дошла главе"

Налог за проверу издат је након информација да је малолетну ћерку сликао са парама.

“Издат је налог полицији да провери све у вези с тим парама. Пре свега, њихово порекло, да ли су легално стечене, зашто их држи у кући и где се сад налази тај кеш“, каже Информеров извор из београдског Вишег тужилаштва.

Како наводи, полиција ће већ данас или сутра обавити разговоре са Љубишом, али и са његовом још увек законитом супругом Иваном Бухом.

Бацао лову

Ивана је раније рекла да је фотографија са новцем и њиховом ћерком настала у октобру 2014. године пре него што је Буха ухапшен због насиља у породици и напада на њено обезбеђење.

“Новац је приватним авионом донео из Француске, мислим да је у питању било 10 милиона евра. Чим је стигао кући, одмах је почео да се бахати, да баца новчанице наоколо, а онда је нашу малолетну ћерку сликао на брачном кревету са делом тих пара на гомили“, изјавила је Ивана.

Она је пре петнаестак дана оптужила Чумета да је из сефа склонио тих 10 милиона евра и њен скупоцени накит, а потом пријавио полицији да је опљачкан. С друге стране, Чуме тврди да је у време док је био у притвору Ивана са другарицом обила тај сеф, али да у њему није било новца, већ само папири и нешто накита.

Како је кеш стигао у Србију?

Више тужилаштво занима и како је Чуме толике паре јесенас донео из Француске:

“Полиција ће проверити наводе Иване Бухе да је њен супруг октобра 2014. из Француске донео 10 милиона евра са којима је фотографисао ћерку. Ако се то испостави као тачно, Чуме ће морати да исприча којим послом је зарадио тај новац, како га је изнео из Француске и пренео преко наше границе.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бојан Нишевић

08.05.2015 07:11

Овог што доноси паре у земљу истражују, а оне што износе паре из земље крију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пунпадзија

08.05.2015 08:42

Не дирајте Инвеститора!!!!!!