Žena mu "došla glave"

Više tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji da proveri odkud svedoku saradniku Ljubiši Buhi Čumetu milioni evra u kešu koje je slikao u svojoj kući u Surčinu.

Srbija 08.05.2015 | 08:09
Žena mu "došla glave"

Nalog za proveru izdat je nakon informacija da je maloletnu ćerku slikao sa parama.

“Izdat je nalog policiji da proveri sve u vezi s tim parama. Pre svega, njihovo poreklo, da li su legalno stečene, zašto ih drži u kući i gde se sad nalazi taj keš“, kaže Informerov izvor iz beogradskog Višeg tužilaštva.

Kako navodi, policija će već danas ili sutra obaviti razgovore sa Ljubišom, ali i sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Ivanom Buhom.

Bacao lovu

Ivana je ranije rekla da je fotografija sa novcem i njihovom ćerkom nastala u oktobru 2014. godine pre nego što je Buha uhapšen zbog nasilja u porodici i napada na njeno obezbeđenje.

“Novac je privatnim avionom doneo iz Francuske, mislim da je u pitanju bilo 10 miliona evra. Čim je stigao kući, odmah je počeo da se bahati, da baca novčanice naokolo, a onda je našu maloletnu ćerku slikao na bračnom krevetu sa delom tih para na gomili“, izjavila je Ivana.

Ona je pre petnaestak dana optužila Čumeta da je iz sefa sklonio tih 10 miliona evra i njen skupoceni nakit, a potom prijavio policiji da je opljačkan. S druge strane, Čume tvrdi da je u vreme dok je bio u pritvoru Ivana sa drugaricom obila taj sef, ali da u njemu nije bilo novca, već samo papiri i nešto nakita.

Kako je keš stigao u Srbiju?

Više tužilaštvo zanima i kako je Čume tolike pare jesenas doneo iz Francuske:

“Policija će proveriti navode Ivane Buhe da je njen suprug oktobra 2014. iz Francuske doneo 10 miliona evra sa kojima je fotografisao ćerku. Ako se to ispostavi kao tačno, Čume će morati da ispriča kojim poslom je zaradio taj novac, kako ga je izneo iz Francuske i preneo preko naše granice.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bojan Nišević

08.05.2015 07:11

Ovog što donosi pare u zemlju istražuju, a one što iznose pare iz zemlje kriju.

ODGOVORITE
Name

punpadzija

08.05.2015 08:42

Ne dirajte Investitora!!!!!!