Звезда продаје Рајковића за 2.000.000 евра?!

Да ли ће Дамир Кахриман од лета бити први избор стручног штаба црвено-белих?

Фудбал 08.05.2015 | 09:40
Звезда продаје Рајковића за 2.000.000 евра?!

Дарко Лазовић има предуговор са Ђеновом у џепу, Лука Јовић се свакодневно смеши са насловних страна португалских спортских листова, а како сад ствари стоје Црвену звезду ће током летњег прелазног рока напустити и - Предраг Рајковић. Млади голман броји последње дане на Маракани, пошто је, пише Спортски журнал, за њега инетресовање исказао Бриж и уколико прода Аустралијанца Мета Рајана реализоваће трансфер капитена црвено-белих.

Уз ту информацију, Журнал уверава да Рајковића прати и Хамбургер, али да су Белгијанци у предности и да понуда испод које на Топчидерском брду неће ни пристати да преговарају не би смела да износи мање 2.000.000 евра. Наводно, то ће бити довољно челницима актуелног првака да пусте младог и повременог А репрезентативца у иностранство. У том случају Звезда би остала само са Дамиром Кахрманом међу стативама, који је прошлог лета стигао у Београд, али у конкуренцији Рајковића није добијао шансу на великом броју такмичарских утакмица, па би од лета могао да буде први избор стручног штаба.

Не и сигурни, јер постоје наговештаји да ће Црвена звезда поново контактирати Милана Борјана, голаман Радничког из Ниша који је прошлог лета био у њеним плановима, али је после дужег премишљања изабрао Лудогорец, са којим је јесенас бранио у Лиги шампиона, а онда зимус стигао на Чаир и један је од најзаслужнијих фудбалера за сјајне пролећне резултате којима је малтене осигуран опстанак овог клуба у Суперлиги.

Један од кандидата за место међу стативама Црвене звезде биће и Филип Манојловић, члан омладинске селекције, који се тренутно налази на каљењу у Сопоту, док ће наредних неколико месеци ван конкуренције бити Марко Тркуља, с обзиром да је недавно претрпео повреду лигамената колена и следује му дуга пауза.

Коментари / 0

Оставите коментар