Zvezda prodaje Rajkovića za 2.000.000 evra?!

Da li će Damir Kahriman od leta biti prvi izbor stručnog štaba crveno-belih?

Fudbal 08.05.2015 | 09:40
Zvezda prodaje Rajkovića za 2.000.000 evra?!

Darko Lazović ima predugovor sa Đenovom u džepu, Luka Jović se svakodnevno smeši sa naslovnih strana portugalskih sportskih listova, a kako sad stvari stoje Crvenu zvezdu će tokom letnjeg prelaznog roka napustiti i - Predrag Rajković. Mladi golman broji poslednje dane na Marakani, pošto je, piše Sportski žurnal, za njega inetresovanje iskazao Briž i ukoliko proda Australijanca Meta Rajana realizovaće transfer kapitena crveno-belih.

Uz tu informaciju, Žurnal uverava da Rajkovića prati i Hamburger, ali da su Belgijanci u prednosti i da ponuda ispod koje na Topčiderskom brdu neće ni pristati da pregovaraju ne bi smela da iznosi manje 2.000.000 evra. Navodno, to će biti dovoljno čelnicima aktuelnog prvaka da puste mladog i povremenog A reprezentativca u inostranstvo. U tom slučaju Zvezda bi ostala samo sa Damirom Kahrmanom među stativama, koji je prošlog leta stigao u Beograd, ali u konkurenciji Rajkovića nije dobijao šansu na velikom broju takmičarskih utakmica, pa bi od leta mogao da bude prvi izbor stručnog štaba.

Ne i sigurni, jer postoje nagoveštaji da će Crvena zvezda ponovo kontaktirati Milana Borjana, golaman Radničkog iz Niša koji je prošlog leta bio u njenim planovima, ali je posle dužeg premišljanja izabrao Ludogorec, sa kojim je jesenas branio u Ligi šampiona, a onda zimus stigao na Čair i jedan je od najzaslužnijih fudbalera za sjajne prolećne rezultate kojima je maltene osiguran opstanak ovog kluba u Superligi.

Jedan od kandidata za mesto među stativama Crvene zvezde biće i Filip Manojlović, član omladinske selekcije, koji se trenutno nalazi na kaljenju u Sopotu, dok će narednih nekoliko meseci van konkurencije biti Marko Trkulja, s obzirom da je nedavno pretrpeo povredu ligamenata kolena i sleduje mu duga pauza.

Komentari / 0

Ostavite komentar