МитроГол: Шаљем помоћ за КК Партизан!

Бивши центарфор црно-белих позвао све навијаче клуба из Хумске да помогну кошаркашкој секцији у тешкој ситуацији.

Кошарка 08.05.2015 | 08:00
МитроГол: Шаљем помоћ за КК Партизан!

Апел Душка Вујошевића наишао је на најаву (ре)акције навијача, а од Александра Митровића није било потребно ни тражити да помогне.

У данима када се нагађа где ће бивши нападач Партизана наставити каријеру и колико ће велики трансфер направити (спекулише се цифром од 20 милиона евра), голгетер Андерлехта поручио је из Белгије:

Помоћи ћу Кошаркашком клубу Партизан, који је у тешкој ситуацији!

У разговору за "Ало", репрезентативац Србије рекао је:

"Желим да на конкретан начин помогнем кошаркашком клубу. Уплатићу одређену своту како би се финансијска ситуација стабилизовала. Партизановац сам, то је моја обавеза, а апелујем и на остале спортисте из црно-беле фамилије да препознају колико је тежак тренутак. Има нас доста који смо у иностранству потписали добре уговоре, ред је да вратимо бар део онога што је нама Партизан дао".

За кошаркашку секцију клуба из Хумске не вежу га лична пријатељства. Само љубав према шампиону Србије.

"Из кошаркашког клуба се нисам ни са ким дружио, утакмице сам гледао и гледаћу, навијаћу за Партизан док сам жив, али сад морамо да збијемо редове, да покажемо какви смо заправо људи", додао је Митровић.

По свему судећи, индиректно ће овог лета помоћи и ФК Партизан, који ће добити проценат од његове наредне продаје.

"Мој клуб је заслужио и свих 100 милиона евра, хе-хе... Заиста, навијаћу да тај трансфер буде што већи и зато што би од тога корист имао и Партизан. То је клуб који ме је највише научио фудбалу, животу. Поносан сам на сваки тренутак који сам провео у Београду, на стадиону, у дружењу с пријатељима, играчима, тренерима... Радује ме што ћемо вратити шампионски трофеј у витрине, заслужили су га момци, свака им част!", рекао је снажни нападач.

Где ће прећи? До сада је најконкретнија прича била око трансфера у Њукасл, који је наводно понудио 20 милиона евра, на које је, такође наводно, Андерлехт испрва пристао, иако функционери бриселског клуба то демантују.

"Не оптерећујем се тиме где ћу да наставим каријеру. О томе брину мој менаџер и мој отац. Тренутно размишљам само о Андерлехту, како да одиграм добро, да постигнем гол, да моја екипа настави да побеђује. Полако и с том Премијер лигом, Њукасл и Манчестер јунајтед јесу клубови које симпатишем. Алан Ширер јесте један од мојих играчких идола, енглески фудбал је примамљив, атрактиван, брз, али све то сад остављам по страни", додао је Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар