Прича: Вечерас један против другог - браћа Алкантара!

Као клинци нису показивали нимало нежности један за другог, а вечерас се боре за финале Лиге шампиона! Тијаго ће бити на терену од старта, а ако Рафиња добије прилику у Барси очекују нас врло занимљиви дуели.

Фудбал 06.05.2015 | 20:20
Прича: Вечерас један против другог - браћа Алкантара!

Пред вечерашњи окршај Барселоне и Бајерна у полуфиналу Лиге шампиона много се прича о повратку Пепа Гвардиола на Ноу Камп, али једна много већа прича ваља се иза брда.

Један на другог удариће два рођена брата - Бајернов Тијаго Алкантара (који је 2013. на позив Гвардиоле прешао из Барсе у Бајерн) и Барселонин Рафиња, две године млађи, који је остао веран Блауграни.

Мало је вероватно да ће се обојица наћи на терену од првог минута - Тијаго сигурно хоће, док ће Рафиња чекати шансу са клупе, а ако је добије, биће занимљиво видети га у дуелу с рођеним братом. Ако мислите да ће бити попустљиви један према другом - грдно сте се преварили: ови момци су још давне 1996, када је један имао пет, а други три године показали да нису нимало нежни један према другом.

Снимак који можете видети настао у Вигу, на дан када је њихов отац Мазињо, члан чувене генерације Бразила из 1994, озваничио свој прелазак из Валенсије у Селту.

Снимак траје више од шест минута и на њему се могу видети нимало нежни дуели тада млађаних чланова породице Алкантара. Е замислите онда како ће бити ако се вечерас сударе, када је на талону пласман у финале Лиге шампиона!

Коментари / 0

Оставите коментар