Priča: Večeras jedan protiv drugog - braća Alkantara!

Kao klinci nisu pokazivali nimalo nežnosti jedan za drugog, a večeras se bore za finale Lige šampiona! Tijago će biti na terenu od starta, a ako Rafinja dobije priliku u Barsi očekuju nas vrlo zanimljivi dueli.

Fudbal 06.05.2015 | 20:20
Priča: Večeras jedan protiv drugog - braća Alkantara!

Pred večerašnji okršaj Barselone i Bajerna u polufinalu Lige šampiona mnogo se priča o povratku Pepa Gvardiola na Nou Kamp, ali jedna mnogo veća priča valja se iza brda.

Jedan na drugog udariće dva rođena brata - Bajernov Tijago Alkantara (koji je 2013. na poziv Gvardiole prešao iz Barse u Bajern) i Barselonin Rafinja, dve godine mlađi, koji je ostao veran Blaugrani.

Malo je verovatno da će se obojica naći na terenu od prvog minuta - Tijago sigurno hoće, dok će Rafinja čekati šansu sa klupe, a ako je dobije, biće zanimljivo videti ga u duelu s rođenim bratom. Ako mislite da će biti popustljivi jedan prema drugom - grdno ste se prevarili: ovi momci su još davne 1996, kada je jedan imao pet, a drugi tri godine pokazali da nisu nimalo nežni jedan prema drugom.

Snimak koji možete videti nastao u Vigu, na dan kada je njihov otac Mazinjo, član čuvene generacije Brazila iz 1994, ozvaničio svoj prelazak iz Valensije u Seltu.

Snimak traje više od šest minuta i na njemu se mogu videti nimalo nežni dueli tada mlađanih članova porodice Alkantara. E zamislite onda kako će biti ako se večeras sudare, kada je na talonu plasman u finale Lige šampiona!

Komentari / 0

Ostavite komentar