Тончев: Најпре евро-лиценца, па онда трансфери!

Вести о интересовању Порта, Бенфике и Атлетико Мадрида за Луку Јовића нису превише узбудиле руководство црвено-белих.

Фудбал 07.05.2015 | 11:20
Тончев: Најпре евро-лиценца, па онда трансфери!

Наводно интересовање Порта, Бенфике и Атлетико Мадрида за Луку Јовића није пореметило редослед испуњавања обавеза у Црвеној звезди.

Име талентованог нападача повезано је са три славна европска клуба за мање од 24 сата и многи би помислили да је његова продаја питање дана, али један од потпредседника црвено-белих, Ивица Тончев, каже да ће се о томе тек расправљати.

"Прија када чујете да се велики клубови интересују за ваше играче, јер то значи да добро радите, али тренутно имамо важније ствари од продаје фудбалера. Прво да приведемо сезону крају и добијемо УЕФА лиценцу, а потом ћемо размишљати о трансферима", изјавио је Тончев за МОНДО.

Познато је да због финансијске ситуације у којој се клуб налази, црвено-бели нису у позицији да се превише "нећкају" по добијању понуда за своје играче.

"То је тачно, али сигурно нећемо продати играча ако понуда за њега не испуњава наше захтеве. Колико знам, за Јовића још није стигло нешто конкретно".

После потписивања новог спонзорског уговора са Гаспромом, на "Маракани" је почео да се шири оптимизам по питању укидања суспензије на учешће у међународним такмичењима.

Да се "лакше дише", потврдио је и Тончев:

"Не могу да кажем да је добијање евро-лиценце готова ствар, али верујем да ће све бити позитивно решено у наредних неколико дана. То нам је тренутно приоритет и на томе сви радимо пуном паром".

Коментари / 0

Оставите коментар