Tončev: Najpre evro-licenca, pa onda transferi!

Vesti o interesovanju Porta, Benfike i Atletiko Madrida za Luku Jovića nisu previše uzbudile rukovodstvo crveno-belih.

Fudbal 07.05.2015 | 11:20
Tončev: Najpre evro-licenca, pa onda transferi!

Navodno interesovanje Porta, Benfike i Atletiko Madrida za Luku Jovića nije poremetilo redosled ispunjavanja obaveza u Crvenoj zvezdi.

Ime talentovanog napadača povezano je sa tri slavna evropska kluba za manje od 24 sata i mnogi bi pomislili da je njegova prodaja pitanje dana, ali jedan od potpredsednika crveno-belih, Ivica Tončev, kaže da će se o tome tek raspravljati.

"Prija kada čujete da se veliki klubovi interesuju za vaše igrače, jer to znači da dobro radite, ali trenutno imamo važnije stvari od prodaje fudbalera. Prvo da privedemo sezonu kraju i dobijemo UEFA licencu, a potom ćemo razmišljati o transferima", izjavio je Tončev za MONDO.

Poznato je da zbog finansijske situacije u kojoj se klub nalazi, crveno-beli nisu u poziciji da se previše "nećkaju" po dobijanju ponuda za svoje igrače.

"To je tačno, ali sigurno nećemo prodati igrača ako ponuda za njega ne ispunjava naše zahteve. Koliko znam, za Jovića još nije stiglo nešto konkretno".

Posle potpisivanja novog sponzorskog ugovora sa Gaspromom, na "Marakani" je počeo da se širi optimizam po pitanju ukidanja suspenzije na učešće u međunarodnim takmičenjima.

Da se "lakše diše", potvrdio je i Tončev:

"Ne mogu da kažem da je dobijanje evro-licence gotova stvar, ali verujem da će sve biti pozitivno rešeno u narednih nekoliko dana. To nam je trenutno prioritet i na tome svi radimo punom parom".

Komentari / 0

Ostavite komentar