Видео интервју - Владимир Волков...

Фудбалер Партизана Владимир Волков који је са два гола против Војводине утро пут важној победи прича о фудбалским почецима, какве девојке воли, тетоважама, али и о томе шта му је највећа жеља у каријери.

Фудбал 07.05.2015 | 09:00
Видео интервју - Владимир Волков...

У стилу расног голгетера, Владимир Волков је прошле недеље постигао водећи гол за Партизан на увек тешком гостовању у Новом Саду против Војводине. Потом је још једним голом повећао предност црно-белих и отворио врата новој победи и корачању ка титули.

Често оспораван, али и често помињан на ступцима овдашње "жуте штампе" због разних веза или довођења у везу са разним девојкама, Волков је у интервјуу за YоуТубе канал ФК Партизан, говорио и о томе, о свом приватном животу, каријеру у београдском клубу, највећој жељи у каријери, навијачима...

"Желим 'дуплу круну' ове сезоне! Само то немам у Партизану. Имам две титуле, а сада би 'дупла круна' (титула и трофеј у Купу Србије) био печат на моју каријеру у овом клубу", каже Волков.

Леви бек или леви спољни играч Партизана у клубу је од 2011. године. Каже да је псоебан осећај играти за Партизан, како због величине клуба, тако и због навијача.

"Навијачи нам дају велику снагу. Поготово у овој последњој утакмици против Војводине, осетила се та енергија са трибина, препознали су тренутак... Не могу да опишем тај осећај (кад се да гол)... то треба да се доживи. Кад прође фудбалска каријера онда схватиш да је посебна вредност играти у фудбалском клубу као што је Партизан, управо због тог Југа и величине клуба. Причаш унуцима да си играо тамо неке године у Партизану и освајао титуле... То има посебну драж, није све у новцу".

Волков је имао и занимљиву опаску о томе како себе доживљава када се види на малом екрану.

"Волим да погледам утакмицу касније на тв-у, али ретко волим да гледам себе у крупном кадру, сам себи сам смешан".

О Волкову се често пише на страницама "жуте штампе". Довођен је у везу са разним девојкама. Каже да му то не смета, нити га омета.

"Човек који је изграђен, који има своју личност који зна колико вреди, не могу да га много дотакну те приче. Евентуално, пријатељи или породица прочитају и питају, па то може да засмета. Искрен да будем, не интересује ме шта мисле о мени они који ме не познају. Битно је да људи који су око мене да знају моје квалитете као човека и да знају да фудбал није све о чему могу да причају са мном", каже Волков.

За њега важи да је велики заводник...

"Волим девојке које имају свој став, које су енергичне, занимљиве. Што се тиче физичког изгледа, мени може да се свиди нека која се другом не допада...".

Један је од фудбалера који прати моду, поготово омиљени тренд међу фудбалерима - тетовирање.

"Психичка баријера постоји до прве тетоваже, кад се одлучиш за прву, онда иде лакше. Кад се једном истетовираш после се 'шараш'".

Коментари / 0

Оставите коментар