Video intervju - Vladimir Volkov...

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov koji je sa dva gola protiv Vojvodine utro put važnoj pobedi priča o fudbalskim počecima, kakve devojke voli, tetovažama, ali i o tome šta mu je najveća želja u karijeri.

Fudbal 07.05.2015 | 09:00
Video intervju - Vladimir Volkov...

U stilu rasnog golgetera, Vladimir Volkov je prošle nedelje postigao vodeći gol za Partizan na uvek teškom gostovanju u Novom Sadu protiv Vojvodine. Potom je još jednim golom povećao prednost crno-belih i otvorio vrata novoj pobedi i koračanju ka tituli.

Često osporavan, ali i često pominjan na stupcima ovdašnje "žute štampe" zbog raznih veza ili dovođenja u vezu sa raznim devojkama, Volkov je u intervjuu za YouTube kanal FK Partizan, govorio i o tome, o svom privatnom životu, karijeru u beogradskom klubu, najvećoj želji u karijeri, navijačima...

"Želim 'duplu krunu' ove sezone! Samo to nemam u Partizanu. Imam dve titule, a sada bi 'dupla kruna' (titula i trofej u Kupu Srbije) bio pečat na moju karijeru u ovom klubu", kaže Volkov.

Levi bek ili levi spoljni igrač Partizana u klubu je od 2011. godine. Kaže da je psoeban osećaj igrati za Partizan, kako zbog veličine kluba, tako i zbog navijača.

"Navijači nam daju veliku snagu. Pogotovo u ovoj poslednjoj utakmici protiv Vojvodine, osetila se ta energija sa tribina, prepoznali su trenutak... Ne mogu da opišem taj osećaj (kad se da gol)... to treba da se doživi. Kad prođe fudbalska karijera onda shvatiš da je posebna vrednost igrati u fudbalskom klubu kao što je Partizan, upravo zbog tog Juga i veličine kluba. Pričaš unucima da si igrao tamo neke godine u Partizanu i osvajao titule... To ima posebnu draž, nije sve u novcu".

Volkov je imao i zanimljivu opasku o tome kako sebe doživljava kada se vidi na malom ekranu.

"Volim da pogledam utakmicu kasnije na tv-u, ali retko volim da gledam sebe u krupnom kadru, sam sebi sam smešan".

O Volkovu se često piše na stranicama "žute štampe". Dovođen je u vezu sa raznim devojkama. Kaže da mu to ne smeta, niti ga ometa.

"Čovek koji je izgrađen, koji ima svoju ličnost koji zna koliko vredi, ne mogu da ga mnogo dotaknu te priče. Eventualno, prijatelji ili porodica pročitaju i pitaju, pa to može da zasmeta. Iskren da budem, ne interesuje me šta misle o meni oni koji me ne poznaju. Bitno je da ljudi koji su oko mene da znaju moje kvalitete kao čoveka i da znaju da fudbal nije sve o čemu mogu da pričaju sa mnom", kaže Volkov.

Za njega važi da je veliki zavodnik...

"Volim devojke koje imaju svoj stav, koje su energične, zanimljive. Što se tiče fizičkog izgleda, meni može da se svidi neka koja se drugom ne dopada...".

Jedan je od fudbalera koji prati modu, pogotovo omiljeni trend među fudbalerima - tetoviranje.

"Psihička barijera postoji do prve tetovaže, kad se odlučiš za prvu, onda ide lakše. Kad se jednom istetoviraš posle se 'šaraš'".

Komentari / 0

Ostavite komentar