Дринчић: Партизан мора добро да се појача за Европу!

Фудбалер Партизана Никола Дринчић рекао је да би освајање титуле и Купа Србије било круна његове каријере.

Фудбал 07.05.2015 | 17:00
Дринчић: Партизан мора добро да се појача за Европу!

Дринчић, који је прошао омладинску школу Партизана, са младом репрезентацијом Србије играо је финале Европског првенства, са Амкаром финале Купа Русије, док је са московским Спартаком у финишу првенства испустио титулу.

"Само седам бодова нас дели од шампионске титуле и потребно је да до краја одрадимо посао на најбољи начин. Очекују нас утакмице против Спартака и Напретка, после чега се надам да ћемо титулу прославиту против Новог Пазара, што би била круна моје каријере. Када сам долазио пред собом сам имао само тај циљ", рекао је Дринчић новинарима у СЦ Телеоптик.

Искусни везиста поручио је да се екипа није опустила, упркос пет бодова предности у односу на Црвену звезду четири кола пре краја.

"Не хладимо још шампањац, већ радимо још јаче. Играћемо и финале Купа против Ццукаричког и имамо велику жељу да освојимо "дуплу круну", навео је Дринчић.

Он се осврнуо на убедљиву победу Партизана против Војводине (4:0) у Новом Саду минулог викенда.

"Одиграли смо онолико колико је било потребно. Првих 20 минута смо чекали, али смо после тога контролисали меч. Не бих коментарисао судјење, а то нисам радио ни када је било на нашу штету. Фокус ми је само на утакмицама".

Дринчић је рекао да није сигуран да ће и наредне сезоне носити дрес Партизана.

"Искрено, још увек не знам шта ће бити. Нисам о томе причао са људима из клуба, а екипа мора да се појача јер не можемо да играмо са 11 фудбалера. Волео бих да нико не оде, али питање је колико је то реално. Волео бих да се појачамо", закључио је Дринчић.

Коментари / 0

Оставите коментар