Drinčić: Partizan mora dobro da se pojača za Evropu!

Fudbaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da bi osvajanje titule i Kupa Srbije bilo kruna njegove karijere.

Fudbal 07.05.2015 | 17:00
Drinčić: Partizan mora dobro da se pojača za Evropu!

Drinčić, koji je prošao omladinsku školu Partizana, sa mladom reprezentacijom Srbije igrao je finale Evropskog prvenstva, sa Amkarom finale Kupa Rusije, dok je sa moskovskim Spartakom u finišu prvenstva ispustio titulu.

"Samo sedam bodova nas deli od šampionske titule i potrebno je da do kraja odradimo posao na najbolji način. Očekuju nas utakmice protiv Spartaka i Napretka, posle čega se nadam da ćemo titulu proslavitu protiv Novog Pazara, što bi bila kruna moje karijere. Kada sam dolazio pred sobom sam imao samo taj cilj", rekao je Drinčić novinarima u SC Teleoptik.

Iskusni vezista poručio je da se ekipa nije opustila, uprkos pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu četiri kola pre kraja.

"Ne hladimo još šampanjac, već radimo još jače. Igraćemo i finale Kupa protiv Ccukaričkog i imamo veliku želju da osvojimo "duplu krunu", naveo je Drinčić.

On se osvrnuo na ubedljivu pobedu Partizana protiv Vojvodine (4:0) u Novom Sadu minulog vikenda.

"Odigrali smo onoliko koliko je bilo potrebno. Prvih 20 minuta smo čekali, ali smo posle toga kontrolisali meč. Ne bih komentarisao sudjenje, a to nisam radio ni kada je bilo na našu štetu. Fokus mi je samo na utakmicama".

Drinčić je rekao da nije siguran da će i naredne sezone nositi dres Partizana.

"Iskreno, još uvek ne znam šta će biti. Nisam o tome pričao sa ljudima iz kluba, a ekipa mora da se pojača jer ne možemo da igramo sa 11 fudbalera. Voleo bih da niko ne ode, ali pitanje je koliko je to realno. Voleo bih da se pojačamo", zaključio je Drinčić.

Komentari / 0

Ostavite komentar