Званично: Повучен Занетијев дрес!

Легендарни Хавијер Занети одавно је ушао у историју Интера, а милански клуб му се на свему одужио повлачењем црно-плавог дреса са бројем четири.

Фудбал 05.05.2015 | 20:00
Званично: Повучен Занетијев дрес!

Нико више неће носити Интерову "четвроку" коју је прославио управо популарни аргентински "Трактор" током 19 година играња за неро-азуре.

На стадиону "Ђузепе Меаца" је тим поводом уприличена свечаност у част легендарног капитена и навијачи Интера су имали прилику да испуне трибине до последњег места и да се бар мало уживају у сезони за заборав.

"Наша емоција ће вечно трајати. Никада нећу престати да се захваљујем овим људима, хвала и мојим пријатељима што су увеличали ову свечаност у сјајној атмосфери. Никада нећу заборавити овај тренутак и хуманитарни меч", рекао је Занети који је носио своју "четворку" последњи пут у сусрету са пријатељима на "Меаци" и чак постигао гол.

Занети је рекао збогом фудбалу на крају прошле сезоне, а каријеру је завршио са пет титула Серије А, пехаром Лиге шампиона, освојеним Светским клупским првенством и четири трофеја Купа Италије.

Коментари / 0

Оставите коментар