Zvanično: Povučen Zanetijev dres!

Legendarni Havijer Zaneti odavno je ušao u istoriju Intera, a milanski klub mu se na svemu odužio povlačenjem crno-plavog dresa sa brojem četiri.

Fudbal 05.05.2015 | 20:00
Zvanično: Povučen Zanetijev dres!

Niko više neće nositi Interovu "četvroku" koju je proslavio upravo popularni argentinski "Traktor" tokom 19 godina igranja za nero-azure.

Na stadionu "Đuzepe Meaca" je tim povodom upriličena svečanost u čast legendarnog kapitena i navijači Intera su imali priliku da ispune tribine do poslednjeg mesta i da se bar malo uživaju u sezoni za zaborav.

"Naša emocija će večno trajati. Nikada neću prestati da se zahvaljujem ovim ljudima, hvala i mojim prijateljima što su uveličali ovu svečanost u sjajnoj atmosferi. Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak i humanitarni meč", rekao je Zaneti koji je nosio svoju "četvorku" poslednji put u susretu sa prijateljima na "Meaci" i čak postigao gol.

Zaneti je rekao zbogom fudbalu na kraju prošle sezone, a karijeru je završio sa pet titula Serije A, peharom Lige šampiona, osvojenim Svetskim klupskim prvenstvom i četiri trofeja Kupa Italije.

Komentari / 0

Ostavite komentar