Вучела: Има да доминирамо дуго!

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић уверен је да ће црно-бели још дуго владати српским фудбалом.

Фудбал 05.05.2015 | 17:00
Вучела: Има да доминирамо дуго!

Клуб из Хумске налази на корак од седме титуле у последњих осам сезоне, јер четири кола пре краја има пет бодова више од највећег ривала Црвене звезде.

"Истина је само једна, а то је да Партизан има најбољи тим у Србији и најбољег тренера и да се заслужено налази на месту на којем се налази. Свидело се то неком или не, најбољи смо у Србији и доминираћемо још дуго", рекао је Вучелић за "Вечерње новости".

Вучелић сматра да честе критике црно-белих у вези са судијским грешкама у њихову корист као позадину имају немоћ вечитог ривала да се на терену домогне успеха.

"Наше комшије су на погрешном путу тражења алибија у судијским грешкама. Терен је место где се све решава, а ту је Партизан и у директном дуелу показао да је много бољи. Прегазили смо их на њиховом стадиону и заслужили да већ тада слика око освајача титуле буде јаснија. Свидело се то неком или не, најбољи смо у Србији и доминираћемо још дуго", рекао је Вучелић.

Последњи "напад" на Партизан уследио је због недостуђеног пенала за Војводину, у победи црно-белих 4:0 у Новом Саду.

"Нисам реаговао ни на одлуку Мажића у дербију у први мах, па сам после одгледаног снимка рекао да је требало да досуди пенал за Партизан. Буквално иста ситуација је сада, пошто у први мах нисам могао да закључим да ли је судија погрешио, а после одгледаног снимка ми делује да је Димитријевић требало да покаже на белу тачку", истиче потпредседник Партизана.

"Њихове (судијске) одлуке су видљиве и подложне коментарисање, у крајњем случају они сносе санкције због својих одлука. Много опаснији су договори клуб-клуб. Не могу неки да играју пријатељске утакмице, а наша је свака била такмичарска и чиста као суза", додао је Вучелић

Вучелић је део новог руководства клуба које је стигло у Хумску на полусезони, после чега су црно-бели брзо испустили шест поена предности из јесењег дела првенства.

"Када смо долазили причало се да смо ту да би предали титулу због напредњака (СНС странка) и премијера (Александра) Вучића, а сада се по коментарима може закључити да смо постали државни пројекат. Истина је само једна, а то је да Партизан има најбољи тим у Србији и најбољег тренера и да се заслужено налази на месту на којем се налази. Све остале приче о судијским крађама, пеналима, головима из офсајда су бацање прашине у очи. Ту врсту понашања не могу да разумем, па нико се из Војводине није бунио после утакмице. А није тако давно било када су судије погрешиле у корист Звезде против истог противника", закључио је Вучелић.

Партизан до краја сезоне дочекује Спартак, потом гостује Напретку, онда игра са Новим Пазаром, а последњи меч игра у Чачку против Борца.

Коментари / 0

Оставите коментар