Шампиони испадну, па се напију!

"Пораз се лакше подноси уз алкохол", очигледно је девиза Аустралијанаца из редова Сан Антонија - Арона Бејнса и Патрика Милса. Тим Данкан морао је да носи резервног центра.

Кошарка 04.05.2015 | 23:00
Шампиони испадну, па се напију!

Играчи Сан Антонија тешко су пред ТВ камерама поднели неуспех у плеј-офу и елиминацију у седмој утакмици против Клиперса.

После болног пораза није им било до приче, па су све разговоре о (не)останку у екипи оставили за дане који долазе. Спаковали су се, поздравили са ривалима и изашли...

... у провод.

Амерички онлине портал ТМЗ објавио је видео снимак на којем се виде играчи Сан Антонија како насмејани и добро расположени излазе из једног ноћног клуба.

Док су пролазници вриштали од изненађења, први је клуб напустио плејмејкер Патрик Милс, видно пијан. За њим је ишао трезни и смирени Борис Дијао, који је одмах пристао на разговор са пролазиницима о резултату утакмице.

Недуго потом, без освртања је "прохујао" Тони Паркер, који је такође био трезан, као и Тим Данкан, који је имао задатак да изнесе из клуба пијаног Арона Бејнса. Кад је видео камере, чак га је и упозорио: "Ј**ено умукни".

Упркос томе, бивши играч Олимпије из Љубљане ипак је покушао да се уљудно захвали пролазнику на честиткама за велику борбу. "Јако цеенииим тооо", рекао је Бејнс (тачније - покушао да изговори), док је у једној руци држао флашу без етикете.

Данкан га је одвео до аутобуса, убацио унутра и екипа је (вероватно) кренула ка клупском авиону, па за Тексас.

Коментари / 0

Оставите коментар