Šampioni ispadnu, pa se napiju!

"Poraz se lakše podnosi uz alkohol", očigledno je deviza Australijanaca iz redova San Antonija - Arona Bejnsa i Patrika Milsa. Tim Dankan morao je da nosi rezervnog centra.

Košarka 04.05.2015 | 23:00
Šampioni ispadnu, pa se napiju!

Igrači San Antonija teško su pred TV kamerama podneli neuspeh u plej-ofu i eliminaciju u sedmoj utakmici protiv Klipersa.

Posle bolnog poraza nije im bilo do priče, pa su sve razgovore o (ne)ostanku u ekipi ostavili za dane koji dolaze. Spakovali su se, pozdravili sa rivalima i izašli...

... u provod.

Američki online portal TMZ objavio je video snimak na kojem se vide igrači San Antonija kako nasmejani i dobro raspoloženi izlaze iz jednog noćnog kluba.

Dok su prolaznici vrištali od iznenađenja, prvi je klub napustio plejmejker Patrik Mils, vidno pijan. Za njim je išao trezni i smireni Boris Dijao, koji je odmah pristao na razgovor sa prolazinicima o rezultatu utakmice.

Nedugo potom, bez osvrtanja je "prohujao" Toni Parker, koji je takođe bio trezan, kao i Tim Dankan, koji je imao zadatak da iznese iz kluba pijanog Arona Bejnsa. Kad je video kamere, čak ga je i upozorio: "J**eno umukni".

Uprkos tome, bivši igrač Olimpije iz Ljubljane ipak je pokušao da se uljudno zahvali prolazniku na čestitkama za veliku borbu. "Jako ceeniiim tooo", rekao je Bejns (tačnije - pokušao da izgovori), dok je u jednoj ruci držao flašu bez etikete.

Dankan ga je odveo do autobusa, ubacio unutra i ekipa je (verovatno) krenula ka klupskom avionu, pa za Teksas.

Komentari / 0

Ostavite komentar