Ново Звездино саопштење о ''крађама ФСС-а''!

Руководство ФК Црвена звезда огласило се саопштењем у ком је изражено незадовољство суђењем у Јелен Суперлиги, а које преносимо у целости.

Фудбал 04.05.2015 | 11:40
Ново Звездино саопштење о ''крађама ФСС-а''!

"Црвена звезда месецима упозорава на све аномалије и крађе од стране Фудбалског савеза Србије и Судијске организације, под патронатом Томислава Караџића. Ипак, по том питању ништа није учињено нити је лоповлук престао.

Све чега је фудбалска Србија сведок и талац у последњих неколико година на делу је и ове сезоне и Црвена звезда неће ћутати.

Нема спаса фудбалској Србији док Томислав Караџић и његови послушници не напусте своје фотеље.

Због тога ће Управни одбор ФК Црвена звезда у понедељак, 4. маја, у 17:00 часова одржати ванредну седницу, на стадиону „Рајко Митић“.

Једина тачка дневног реда биће суђење у досадашњем току шампионата са свим појединостима које су се дешавале, као и кораци које ће ФК Црвена звезда предузети у наредном периоду", наводи се у саопштењу ФК Црвена звезда.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Објективан

04.05.2015 11:12

Ватрени сам навијач Звезде,али су претерали.(Б)Ла(Б)латовић увек има образложење за лошу игру и резултате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

04.05.2015 12:32

ЦЗ прица о крадји! Па ко вам води клуб срам вас било? Цист пенал Мазиц није досудио у дербију и казнисе петог судију уместо Мазица СРАМОТА. Ста је било са офсајдима против Восе? Па ви сте пола голова дали из офсајд позиција, Лалатовиц је умислио да је неки тренер тип глуми струцњака а и као фудбалер је био испод просека. Зато, МАРС ТУРСКИ КОЊАНИЦИ ИЛИ ДЕЛИЈЕ како хоцете то вам је исто.

ОДГОВОРИТЕ