Novo Zvezdino saopštenje o ''krađama FSS-a''!

Rukovodstvo FK Crvena zvezda oglasilo se saopštenjem u kom je izraženo nezadovoljstvo suđenjem u Jelen Superligi, a koje prenosimo u celosti.

Fudbal 04.05.2015 | 11:40
Novo Zvezdino saopštenje o ''krađama FSS-a''!

"Crvena zvezda mesecima upozorava na sve anomalije i krađe od strane Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, pod patronatom Tomislava Karadžića. Ipak, po tom pitanju ništa nije učinjeno niti je lopovluk prestao.

Sve čega je fudbalska Srbija svedok i talac u poslednjih nekoliko godina na delu je i ove sezone i Crvena zvezda neće ćutati.

Nema spasa fudbalskoj Srbiji dok Tomislav Karadžić i njegovi poslušnici ne napuste svoje fotelje.

Zbog toga će Upravni odbor FK Crvena zvezda u ponedeljak, 4. maja, u 17:00 časova održati vanrednu sednicu, na stadionu „Rajko Mitić“.

Jedina tačka dnevnog reda biće suđenje u dosadašnjem toku šampionata sa svim pojedinostima koje su se dešavale, kao i koraci koje će FK Crvena zvezda preduzeti u narednom periodu", navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Objektivan

04.05.2015 11:12

Vatreni sam navijač Zvezde,ali su preterali.(B)La(B)latović uvek ima obrazloženje za lošu igru i rezultate.

ODGOVORITE
Name

Rade

04.05.2015 12:32

CZ prica o kradji! Pa ko vam vodi klub sram vas bilo? Cist penal Mazic nije dosudio u derbiju i kaznise petog sudiju umesto Mazica SRAMOTA. Sta je bilo sa ofsajdima protiv Vose? Pa vi ste pola golova dali iz ofsajd pozicija, Lalatovic je umislio da je neki trener tip glumi strucnjaka a i kao fudbaler je bio ispod proseka. Zato, MARS TURSKI KONJANICI ILI DELIJE kako hocete to vam je isto.

ODGOVORITE