Ау, ала је Тери ''нагрдио'' Рафу!

Рекао је да не могу да играм два пута недељно, али ја сам овде и још увек се борим! Један од најбољих светских дефанзиваца са пуне 34 године одиграо је сваки минут у овој сезони у Премијер лиги и свима показао да нема залазак каријере није ни близу.

Фудбал 04.05.2015 | 16:40
Ау, ала је Тери ''нагрдио'' Рафу!

Чудесна сезона Џона Терија окончана је четвртом шампионском титулом легендарног капитена Челсија, по чему се изједначио са чувеним везистом Манчестер јунајтеда Ројом Кином.

Један од најбољих светских дефанзиваца са пуне 34 године одиграо је сваки минут у овој сезони у Премијер лиги и свима показао да нема залазак каријере није ни близу.

Управо тим поводом, Тери је након овере шампионске титуле у данашњем мечу са Кристал Паласом, био приморан да део своје изјаве посвети Рафи Бенитезу, код којег је у сезони 2012/2013. одиграо свега 14 мечева.

"Једна особа је рекла да не могуи да играм две утакмице за недељу дана. Он зна ко је у питању. Још увек сам ту, још се борим", рекао је Тери и потом се осврнуо на данашњи меч.

"Били смо мало нервозни, али смо успели да дођемо до циља и постанемо шампиони. Стварно је болно када гледате друге тимове како четири или пет година освајају титуле, а ти не добијаш ништа. Сада идемо да уживамо у овоме", рекао је Тери.

Коментари / 0

Оставите коментар