Au, ala je Teri ''nagrdio'' Rafu!

Rekao je da ne mogu da igram dva puta nedeljno, ali ja sam ovde i još uvek se borim! Jedan od najboljih svetskih defanzivaca sa pune 34 godine odigrao je svaki minut u ovoj sezoni u Premijer ligi i svima pokazao da nema zalazak karijere nije ni blizu.

Fudbal 04.05.2015 | 16:40
Au, ala je Teri ''nagrdio'' Rafu!

Čudesna sezona Džona Terija okončana je četvrtom šampionskom titulom legendarnog kapitena Čelsija, po čemu se izjednačio sa čuvenim vezistom Mančester junajteda Rojom Kinom.

Jedan od najboljih svetskih defanzivaca sa pune 34 godine odigrao je svaki minut u ovoj sezoni u Premijer ligi i svima pokazao da nema zalazak karijere nije ni blizu.

Upravo tim povodom, Teri je nakon overe šampionske titule u današnjem meču sa Kristal Palasom, bio primoran da deo svoje izjave posveti Rafi Benitezu, kod kojeg je u sezoni 2012/2013. odigrao svega 14 mečeva.

"Jedna osoba je rekla da ne mogui da igram dve utakmice za nedelju dana. On zna ko je u pitanju. Još uvek sam tu, još se borim", rekao je Teri i potom se osvrnuo na današnji meč.

"Bili smo malo nervozni, ali smo uspeli da dođemo do cilja i postanemo šampioni. Stvarno je bolno kada gledate druge timove kako četiri ili pet godina osvajaju titule, a ti ne dobijaš ništa. Sada idemo da uživamo u ovome", rekao je Teri.

Komentari / 0

Ostavite komentar