Лалат поносан на ''своју дјецу''!

"Утакмицу су завршила шесторица играча од 19 година. Честитам им на игри", рекао је тренер Црвене звезде после победе над Радом.

Фудбал 04.05.2015 | 11:00
Лалат поносан на ''своју дјецу''!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да га осим данашње победе над Радом радује и то што је шест младих фудбалера наступило за његов тим на утакмици.

"Све када се сабере и одузме, били смо бољи за ова два гола и заслужено победили. Радује ме што Звезда има будућност и што је утакмицу завршила са шест играча до 19 година. Честитам им на игри, за нас је свака победа јако битна", рекао је Лалатовић новинарима после утакмице.

Звезда је као домаћин пред празним трибинама лако савладала Рад резултатом 2:0, у 26. колу Суперлиге.

Лалатовић је истакао да је утакмица била тешка, с обзиром на то да је Рад, према његовим речима, најпријатније изненађење пролећног дела првенства.

"Првих пет минута није било како треба, а њихова шанса нас је продрмала и почели да играмо како Звезда и треба, агресивно, уз посед лопте. Дали смо голове из прве две шансе, имали смо још неколико прилика и прво полувреме смо заслужено водили 2:0. Рад је покушао да нас угрози у другом полувремену, али смо се добро бранили", казао је Лалатовић.

Тренер Рада Милан Милановић рекао је да је Звезда сасвим заслужено победила.

"Лоше смо играли на почетку. Истина је да смо 'имали' гол у првом минуту, али сам стекао утисак да бисмо та два у сваком случају примили. Супроставили смо се Звезди, играли равноправно до краја", рекао је Милановић.

"Ипак су Звезда, Партизан и Чукарички ниво изнад нас, ми смо испод и сасвим заслужено смо на овом месту", додао је Милановић.

Звезда ће у наредном колу гостовати Чукаричком на Бановом брду, док ће Рад дочекати Јагодину.

Коментари / 0

Оставите коментар