Lalat ponosan na ''svoju djecu''!

"Utakmicu su završila šestorica igrača od 19 godina. Čestitam im na igri", rekao je trener Crvene zvezde posle pobede nad Radom.

Fudbal 04.05.2015 | 11:00
Lalat ponosan na ''svoju djecu''!

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ga osim današnje pobede nad Radom raduje i to što je šest mladih fudbalera nastupilo za njegov tim na utakmici.

"Sve kada se sabere i oduzme, bili smo bolji za ova dva gola i zasluženo pobedili. Raduje me što Zvezda ima budućnost i što je utakmicu završila sa šest igrača do 19 godina. Čestitam im na igri, za nas je svaka pobeda jako bitna", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao domaćin pred praznim tribinama lako savladala Rad rezultatom 2:0, u 26. kolu Superlige.

Lalatović je istakao da je utakmica bila teška, s obzirom na to da je Rad, prema njegovim rečima, najprijatnije iznenađenje prolećnog dela prvenstva.

"Prvih pet minuta nije bilo kako treba, a njihova šansa nas je prodrmala i počeli da igramo kako Zvezda i treba, agresivno, uz posed lopte. Dali smo golove iz prve dve šanse, imali smo još nekoliko prilika i prvo poluvreme smo zasluženo vodili 2:0. Rad je pokušao da nas ugrozi u drugom poluvremenu, ali smo se dobro branili", kazao je Lalatović.

Trener Rada Milan Milanović rekao je da je Zvezda sasvim zasluženo pobedila.

"Loše smo igrali na početku. Istina je da smo 'imali' gol u prvom minutu, ali sam stekao utisak da bismo ta dva u svakom slučaju primili. Suprostavili smo se Zvezdi, igrali ravnopravno do kraja", rekao je Milanović.

"Ipak su Zvezda, Partizan i Čukarički nivo iznad nas, mi smo ispod i sasvim zasluženo smo na ovom mestu", dodao je Milanović.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Čukaričkom na Banovom brdu, dok će Rad dočekati Jagodinu.

Komentari / 0

Ostavite komentar