Тодорић: Знам да морамо да платимо, али - НЕМАМО ПАРА!

"Видећемо у понедељак шта ћемо да радимо и да ли ћемо успети да нађемо новац. Једну рату смо платили, другу нисмо и због тога смо суспендовани“, рекао је Тодорић и додао да се ради о казни из прошлогодишњег финала плеј-офа.

Кошарка 04.05.2015 | 10:20
Тодорић: Знам да морамо да платимо, али - НЕМАМО ПАРА!

Спортски директор Партизана Драган Тодорић рекао је да црно-бели у овом тренутку немају новац да плате неизмирене обавезе према Кошаркашкој лиги Србије због којих су и суспендовани до даљег.

Ради се о казни из прошлогодишњег финала плеј-офа и износи око милион и по динара. Пре почетка Суперлиге, Партизан и КЛС су договорили динамику исплате дуга у три рате.
“Нисмо платили јер немамо новца и у овом тренутку не бих могао да вам кажем да ли ћемо успети на време да измиримо ту обавезу. Видећемо у понедељак шта ћемо да радимо и да ли ћемо успети да нађемо новац. Једну рату смо платили, другу нисмо и због тога смо суспендовани“, рекао је Тодорић за Спортски журнал.

Тодорић је рекао да није ништа спорно у томе што КЛС од Партизана захтева да плати оно што дугује, али му смета начин и време изрицања суспензије.
“Стварно није коректно од комесара да нас суспендује у четвртак и то пред крај радног времена. После тога је био празник, нерадни дани... Ако је већ желео, могао је и три дана раније да нас суспендује. Али, добро. То су већ неке друге ствари. Ми смо у обавези да платимо, нисмо на време то урадили и у наредним данима ћемо видети шта нам је чинити“, додао је он.

Партизан мора да измири дуг у наредних неколико дана, пошто га у среду, 6. маја очекује наставак такмичења у Суперлиги, а у трећем колу гостује ФМП-у у Железнику.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

увијек Борац никад Игокеа

04.05.2015 08:44

Тражите од Додика,он ће добити од Путина и мали и велики /мало фали/

ОДГОВОРИТЕ