Todorić: Znam da moramo da platimo, ali - NEMAMO PARA!

"Videćemo u ponedeljak šta ćemo da radimo i da li ćemo uspeti da nađemo novac. Jednu ratu smo platili, drugu nismo i zbog toga smo suspendovani“, rekao je Todorić i dodao da se radi o kazni iz prošlogodišnjeg finala plej-ofa.

Košarka 04.05.2015 | 10:20
Todorić: Znam da moramo da platimo, ali - NEMAMO PARA!

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da crno-beli u ovom trenutku nemaju novac da plate neizmirene obaveze prema Košarkaškoj ligi Srbije zbog kojih su i suspendovani do daljeg.

Radi se o kazni iz prošlogodišnjeg finala plej-ofa i iznosi oko milion i po dinara. Pre početka Superlige, Partizan i KLS su dogovorili dinamiku isplate duga u tri rate.
“Nismo platili jer nemamo novca i u ovom trenutku ne bih mogao da vam kažem da li ćemo uspeti na vreme da izmirimo tu obavezu. Videćemo u ponedeljak šta ćemo da radimo i da li ćemo uspeti da nađemo novac. Jednu ratu smo platili, drugu nismo i zbog toga smo suspendovani“, rekao je Todorić za Sportski žurnal.

Todorić je rekao da nije ništa sporno u tome što KLS od Partizana zahteva da plati ono što duguje, ali mu smeta način i vreme izricanja suspenzije.
“Stvarno nije korektno od komesara da nas suspenduje u četvrtak i to pred kraj radnog vremena. Posle toga je bio praznik, neradni dani... Ako je već želeo, mogao je i tri dana ranije da nas suspenduje. Ali, dobro. To su već neke druge stvari. Mi smo u obavezi da platimo, nismo na vreme to uradili i u narednim danima ćemo videti šta nam je činiti“, dodao je on.

Partizan mora da izmiri dug u narednih nekoliko dana, pošto ga u sredu, 6. maja očekuje nastavak takmičenja u Superligi, a u trećem kolu gostuje FMP-u u Železniku.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

uvijek Borac nikad Igokea

04.05.2015 08:44

Tražite od Dodika,on će dobiti od Putina i mali i veliki /malo fali/

ODGOVORITE