Видео: Шта сад?! Партизан оштећен за пенал у дербију!

Због превида из 62.минута до даљег суспендован помоћни арбитар Данило Грујић!

Фудбал 03.05.2015 | 18:00
Видео: Шта сад?! Партизан оштећен за пенал у дербију!

Одмах после 148.вечитог дербија играчи и челници Партизана били су незадовољни арбитражом најбољег српског судије Милорада Мажића. Апострофиран је детаљ из 62.минута који је претходио стопостотној шанси Балажица у којем је штопер црвено-белих Вукашин Јовановић са обе руке вукао словеначког интернационалца. Црно-бели су незадовољство изразили и у форми званичног саопштења, а све су поткеприли фотографијом (види горњу слику. прим.аут)

Изгледа да су у Хумској с правом били незадовољни. На редовној 23.седници Судијске комисије ФСС прихваћени су извештаји арбитара, али је апострофирана грешка из 148.вечитог дербија. Косеквенце ће да сноси Данило Грујић, судија који је стајао иза гола и који је морао да види повлачење Јовановића.

„Поткомисија за анализу суђења анализирала је утакмицу 24.кола Суперлиге Црвена звезда – Партизан. Поткомисија за анализу суђења прихватила је извештаје посматрача суђења са поменуте утакмице који је констатовао превид првог додатног судије из 62.минута када није сигнализирао прекршаје у његовој зони одговорности. Судија Данило Грујић због поменутог пропуста неће бити делегиран у наредним колима Суперлиге“, наводи се у саопштењу комисије за анализу суђења, а преноси Спорт.

Коментари / 0

Оставите коментар