Video: Šta sad?! Partizan oštećen za penal u derbiju!

Zbog previda iz 62.minuta do daljeg suspendovan pomoćni arbitar Danilo Grujić!

Fudbal 03.05.2015 | 18:00
Video: Šta sad?! Partizan oštećen za penal u derbiju!

Odmah posle 148.večitog derbija igrači i čelnici Partizana bili su nezadovoljni arbitražom najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića. Apostrofiran je detalj iz 62.minuta koji je prethodio stopostotnoj šansi Balažica u kojem je štoper crveno-belih Vukašin Jovanović sa obe ruke vukao slovenačkog internacionalca. Crno-beli su nezadovoljstvo izrazili i u formi zvaničnog saopštenja, a sve su potkeprili fotografijom (vidi gornju sliku. prim.aut)

Izgleda da su u Humskoj s pravom bili nezadovoljni. Na redovnoj 23.sednici Sudijske komisije FSS prihvaćeni su izveštaji arbitara, ali je apostrofirana greška iz 148.večitog derbija. Kosekvence će da snosi Danilo Grujić, sudija koji je stajao iza gola i koji je morao da vidi povlačenje Jovanovića.

„Potkomisija za analizu suđenja analizirala je utakmicu 24.kola Superlige Crvena zvezda – Partizan. Potkomisija za analizu suđenja prihvatila je izveštaje posmatrača suđenja sa pomenute utakmice koji je konstatovao previd prvog dodatnog sudije iz 62.minuta kada nije signalizirao prekršaje u njegovoj zoni odgovornosti. Sudija Danilo Grujić zbog pomenutog propusta neće biti delegiran u narednim kolima Superlige“, navodi se u saopštenju komisije za analizu suđenja, a prenosi Sport.

Komentari / 0

Ostavite komentar