Ово је вријеме одлука у Милану...

Берлускони остаје председник, Мистер Би доноси 100.000.000, прва мета Фалкао? Први човек Милана и бизнисмен са Би Тичаубол и даље око детаља преузимања клуба. Плодно тле за размножавање гласина.

Фудбал 03.05.2015 | 12:00
Ово је вријеме одлука у Милану...

Италија на ногама. Силвио Берлускони и Би Тичаубол још једном су сели за сто. У луксузном миланском Парк Хајат хотелу настављени су преговори о судбини седмоструког европског шампиона. Милан ће по свему судећи променити власника, али навијаче највише интересује – како ће се то одразити на терен? Медији на Апенинима оптимистично су расположени.

Штампа наиме пише да ће Тичаубол са сарадницима, међу којима је и чувени менаџер Нелио Лукас, на Сан Сиро унети између 70.000.000 и 100.000.000 евра са јасном намером да их утроши већ у летњем прелазном року. Добар део тога на Радамела Фалкаа, који се није прославио у дресу Манчестер јунајтеда, а мало је вероватно да ће се вратити у Монако. За Колумбијца се интересовао и Јувентус, али управо би Лукас могао да представља тас на ваги који би могао да превагне на страну Росонера. А све због тога што према Берлусконијевим речима постоји чак и опција да он остане председник клуба и власник 51 одсто акција. Огроман део Тичауболове инвестиције тако би остао у клубу.

Одавно се иначе зна да је Милан заинтересован и за тренера Реала Карла Анћелотија, те везисту Пари Сен Жермена Марка Вератија, али питање је колико је све то изводљиво.
"Изнад свега је будућност Милана", каже Берлускони најављујући нове састанке са Мистер Бијем.
"Само желим да навијачима Милана могу да пружим гаранције да ће Миланова будућност остати на стандардима која је прописала славна прошлост. Мистер би је веома озбиљан и поуздан партнер. Постали смо пријатељи и захвалан сам му јер ће помоћи Милана и проширити имиџ клуба и на Далеком истоку. Желим гаранције да ћемо опет бити протагонисти фудбала широм света. Ово је ствар срца. Ово није бизнис".

Коментари / 0

Оставите коментар