Ovo je vrijeme odluka u Milanu...

Berluskoni ostaje predsednik, Mister Bi donosi 100.000.000, prva meta Falkao? Prvi čovek Milana i biznismen sa Bi Tičaubol i dalje oko detalja preuzimanja kluba. Plodno tle za razmnožavanje glasina.

Fudbal 03.05.2015 | 12:00
Ovo je vrijeme odluka u Milanu...

Italija na nogama. Silvio Berluskoni i Bi Tičaubol još jednom su seli za sto. U luksuznom milanskom Park Hajat hotelu nastavljeni su pregovori o sudbini sedmostrukog evropskog šampiona. Milan će po svemu sudeći promeniti vlasnika, ali navijače najviše interesuje – kako će se to odraziti na teren? Mediji na Apeninima optimistično su raspoloženi.

Štampa naime piše da će Tičaubol sa saradnicima, među kojima je i čuveni menadžer Nelio Lukas, na San Siro uneti između 70.000.000 i 100.000.000 evra sa jasnom namerom da ih utroši već u letnjem prelaznom roku. Dobar deo toga na Radamela Falkaa, koji se nije proslavio u dresu Mančester junajteda, a malo je verovatno da će se vratiti u Monako. Za Kolumbijca se interesovao i Juventus, ali upravo bi Lukas mogao da predstavlja tas na vagi koji bi mogao da prevagne na stranu Rosonera. A sve zbog toga što prema Berluskonijevim rečima postoji čak i opcija da on ostane predsednik kluba i vlasnik 51 odsto akcija. Ogroman deo Tičaubolove investicije tako bi ostao u klubu.

Odavno se inače zna da je Milan zainteresovan i za trenera Reala Karla Anćelotija, te vezistu Pari Sen Žermena Marka Veratija, ali pitanje je koliko je sve to izvodljivo.
"Iznad svega je budućnost Milana", kaže Berluskoni najavljujući nove sastanke sa Mister Bijem.
"Samo želim da navijačima Milana mogu da pružim garancije da će Milanova budućnost ostati na standardima koja je propisala slavna prošlost. Mister bi je veoma ozbiljan i pouzdan partner. Postali smo prijatelji i zahvalan sam mu jer će pomoći Milana i proširiti imidž kluba i na Dalekom istoku. Želim garancije da ćemo opet biti protagonisti fudbala širom sveta. Ovo je stvar srca. Ovo nije biznis".

Komentari / 0

Ostavite komentar