Локерен одао почаст преминулом Мертенсу

Навијачи и фудбалери Локерена на првенственој утакмици против Вестерлоа одали пошту прерано преминулом Грегорију Мертенсу.

Фудбал 03.05.2015 | 12:40
Локерен одао почаст преминулом Мертенсу

Грегори Мертенс преминуо је у четвртак од последица срчаног удара претрпљеног за време утакмице резервних тимова Локерена и Генка, три дана раније.

Распоред белгијског првенства био је такав да су његови саиграчи већ сутрадан морали у госте Вестерлоу, у склопу плеј-офа за пласман у Лигу Европе.

Излазак на терен био је крајње емотиван за све присутне, посебно за фудбалере Локерена, који су носили беле мајице са Мертенсовим надимком Грег и бројем четири. Многи су и плакали...

Навијачи, који су допутовали у великом броју, направили су кореографију у част дефанзивца који је имао само 24 године. Са посебном страшћу отпевана је песма "Yоу'лл невер wалк алоне".

Живот иде даље, фудбал наставља да се игра, али нажалост, ово су ствари које се понављају, без одговора на питање: зашто?

Мада је то мање важно, екипа Локерена изгубила је у петак увече резултатом 4:3. Очигледно деконцентрисани и потресени, у првом полувремену су црно-жути примили чак три гола, да би у наставку смањили на 3:2 и 4:3, али нису успели да избегну пораз.

Коментари / 0

Оставите коментар