Рио: Није случајно што Видић и Тери имају исти нос!

Рио Фердинад каже да има везе са њиховим стилом игре. „То што нисмо у добрим односима не значи да се мање дивим штоперу Челсија или да га мање ценим као фудбалера“, поручио фудбалер Квинс Парк Ренџерса.

Фудбал 03.05.2015 | 17:00
Рио: Није случајно што Видић и Тери имају исти нос!

Можда га не воли, али га поштује. Времешни штопер Квинс Парк Ренџерса Рио Фердинанд (36) са пијатетом је говорио о играчким квалитетима Џона Терија, иако је јавна тајна не може да га смисли због инцидента у коме је штопер Челсија на расној основи вређао његовог брата Антоана 2011. године.

Коментаришући избор тима године у гласању професионалних фудбалера, бивши енглески репрезентативац је у колумни за Сан, похвалио Теријев избор у први тим и његов допринос Челсијевим резултатима, с обзиром да се клуб са Станмфорд бриџа налази само на једну победу до пет година чекане титуле првака
„То што нисмо у добрим односима не значи да му се мање дивим или да га мање ценим као фудбалера. Теријеве партије у дресу Челсија ове сезоне су изванредне и не плашим се да тако нешто изјавим. Џон је одлучио да се повуче из репрезентације и имао је разлоге за такав потез, али је Челси много добио захваљујући томе. Тери је схватио да ће добити више времена за одмор уколико не буде излагао своје тело напорима током репрезентативних акција, што је за фудбалере који су прешли 30. годину живота од великог значаја“, рекао је Фердинанд.

Присетио се некадашњи капитен Манчестер јунајтеда и њихових заједничких игара у дресу Енглеске и упоредио Терија са Немањом Видићем.
„Кад смо Тери и ја били штопер и у државном тиму имали смо одличан учинак. Исти такав однос имао сам са Солом Кемпбелом у репрезентацији и Немањом Видићем у Манчестер јунајтеду. Постоји разлог због којег и Џон Тери и Немања Видић имају онакве носеве. То је зато што нападају сваку лопту“, реако је Рио Фердинанд.

Коментари / 0

Оставите коментар