Rio: Nije slučajno što Vidić i Teri imaju isti nos!

Rio Ferdinad kaže da ima veze sa njihovim stilom igre. „To što nismo u dobrim odnosima ne znači da se manje divim štoperu Čelsija ili da ga manje cenim kao fudbalera“, poručio fudbaler Kvins Park Rendžersa.

Fudbal 03.05.2015 | 17:00
Rio: Nije slučajno što Vidić i Teri imaju isti nos!

Možda ga ne voli, ali ga poštuje. Vremešni štoper Kvins Park Rendžersa Rio Ferdinand (36) sa pijatetom je govorio o igračkim kvalitetima Džona Terija, iako je javna tajna ne može da ga smisli zbog incidenta u kome je štoper Čelsija na rasnoj osnovi vređao njegovog brata Antoana 2011. godine.

Komentarišući izbor tima godine u glasanju profesionalnih fudbalera, bivši engleski reprezentativac je u kolumni za San, pohvalio Terijev izbor u prvi tim i njegov doprinos Čelsijevim rezultatima, s obzirom da se klub sa Stanmford bridža nalazi samo na jednu pobedu do pet godina čekane titule prvaka
„To što nismo u dobrim odnosima ne znači da mu se manje divim ili da ga manje cenim kao fudbalera. Terijeve partije u dresu Čelsija ove sezone su izvanredne i ne plašim se da tako nešto izjavim. Džon je odlučio da se povuče iz reprezentacije i imao je razloge za takav potez, ali je Čelsi mnogo dobio zahvaljujući tome. Teri je shvatio da će dobiti više vremena za odmor ukoliko ne bude izlagao svoje telo naporima tokom reprezentativnih akcija, što je za fudbalere koji su prešli 30. godinu života od velikog značaja“, rekao je Ferdinand.

Prisetio se nekadašnji kapiten Mančester junajteda i njihovih zajedničkih igara u dresu Engleske i uporedio Terija sa Nemanjom Vidićem.
„Kad smo Teri i ja bili štoper i u državnom timu imali smo odličan učinak. Isti takav odnos imao sam sa Solom Kempbelom u reprezentaciji i Nemanjom Vidićem u Mančester junajtedu. Postoji razlog zbog kojeg i Džon Teri i Nemanja Vidić imaju onakve noseve. To je zato što napadaju svaku loptu“, reako je Rio Ferdinand.

Komentari / 0

Ostavite komentar