Ван Гал: Догодине нападамо титулу!

Менаџер Манчестер јунајтеда подржава експерте који прогнозирају да ће његов тим идуће сезоне бити кандидат за првака Премијер лиге.

Фудбал 02.05.2015 | 15:40
Ван Гал: Догодине нападамо титулу!

Луј ван Гал потрошио је на десетине милиона фунти откако је летос преузео Манчестер јунајтед, али је доста дуго имао лошије "пролазно време" од много критикованог Дејвида Мојеса претходне сезоне.

Ипак, Јунајтед је у неким периодима бележио добре резултате у серији, што га је уз киксеве Ливерпула и Тотенхема, као и ипак очекивано посустајање Саутемптона, довело на праг повратка у Лигу шампиона.

Искусни холандски стручњак каже да у сезони 2015/16 неће бити места било каквим изговорима.

"Управа Јунајтеда дала ми је рок од три године да остварим тај циљ и сматрам да су исправне прогнозе стручњака да ћемо се борити за титулу идуће сезоне", поручио је Ван Гал.

"Мислим да је Челси сада далеко изнад осталих, али идућа година биће другачија. Имаћемо другачији састав - не само ми, већ и Челси, Манчестер сити и Ливерпул".

"Црвени ђаволи" у последња четири кола улазе са четврте позиције, након што су у недељу претрпели дебакл на гостовању Евертону (3:0). Имају по два бода мање од Арсенала и Манчестер ситија, који би се директно пласирали у Лигу шампиона када на табели не би било промена, док би Јунајтед морао да прође последњу рунду квалификација.

Остаје да се види хоће ли звучна имена попут Робина Ван Персија и Анхела Ди Марије на јесен бити део тима који Ван Гал, сасвим сигурно, већ има у глави.

Коментари / 0

Оставите коментар