Van Gal: Dogodine napadamo titulu!

Menadžer Mančester junajteda podržava eksperte koji prognoziraju da će njegov tim iduće sezone biti kandidat za prvaka Premijer lige.

Fudbal 02.05.2015 | 15:40
Van Gal: Dogodine napadamo titulu!

Luj van Gal potrošio je na desetine miliona funti otkako je letos preuzeo Mančester junajted, ali je dosta dugo imao lošije "prolazno vreme" od mnogo kritikovanog Dejvida Mojesa prethodne sezone.

Ipak, Junajted je u nekim periodima beležio dobre rezultate u seriji, što ga je uz kikseve Liverpula i Totenhema, kao i ipak očekivano posustajanje Sautemptona, dovelo na prag povratka u Ligu šampiona.

Iskusni holandski stručnjak kaže da u sezoni 2015/16 neće biti mesta bilo kakvim izgovorima.

"Uprava Junajteda dala mi je rok od tri godine da ostvarim taj cilj i smatram da su ispravne prognoze stručnjaka da ćemo se boriti za titulu iduće sezone", poručio je Van Gal.

"Mislim da je Čelsi sada daleko iznad ostalih, ali iduća godina biće drugačija. Imaćemo drugačiji sastav - ne samo mi, već i Čelsi, Mančester siti i Liverpul".

"Crveni đavoli" u poslednja četiri kola ulaze sa četvrte pozicije, nakon što su u nedelju pretrpeli debakl na gostovanju Evertonu (3:0). Imaju po dva boda manje od Arsenala i Mančester sitija, koji bi se direktno plasirali u Ligu šampiona kada na tabeli ne bi bilo promena, dok bi Junajted morao da prođe poslednju rundu kvalifikacija.

Ostaje da se vidi hoće li zvučna imena poput Robina Van Persija i Anhela Di Marije na jesen biti deo tima koji Van Gal, sasvim sigurno, već ima u glavi.

Komentari / 0

Ostavite komentar