Дошла мама да га туче!

Млада звезда Арсенала имала необичан проблем...По завршетку меча са Астон Вилом морало да инетрвенише обезбеђење!

Фудбал 02.05.2015 | 13:20
Дошла мама да га туче!

Свега смо се нагледали. Редарска служба мора контстантно да реагује због навијача, хулигана, разних улетача у терен. Али да заустављају маму да не истуче свог 19-годишњег сина, то још нисмо!

Ту несрећу је имао Ејнсли Мејтланд – Нил, фудбалер који наступа за Арсенал и будућа је нада енглеског фудбала. Све се догодило после меча са Астон Вилом, када је госпођа Нил видно изнервирана желела да уђе на терен да прекори свог сина. Притом је увредила два истакнута представника Арсенала, па је на крају морала и полиција да реагује!

Она га је сачекала и после меча, али су редари успели да је задрже. Није било никаквих пријава, али овој36-годишњој дами више неће бити дозвољен прилазак теренима за тренинг. Разлог њене љутње није познат, а многи у шали тврде да је се све догодило зато што није наместио кревет пре него што је кренуо на утакмицу.

Сетите се овога када будете гледали Нила на највећим фудбалским позорницама. Он игра у Арсеналу од своје шесте године, а у октобру 2014. године потписао је први професионални уговор са Тобџијама. Он је 9. децембра већ уписао деби у Лиги шампиона у мечу са Галатасарајем, и тако постао други најмлађи играч у историји клуба коме је то пошло за ногом, после Џека Вилшира!

Вероватно ништа од тога не би постигао да му није овако опасне маме.

Коментари / 0

Оставите коментар