Došla mama da ga tuče!

Mlada zvezda Arsenala imala neobičan problem...Po završetku meča sa Aston Vilom moralo da inetrveniše obezbeđenje!

Fudbal 02.05.2015 | 13:20
Došla mama da ga tuče!

Svega smo se nagledali. Redarska služba mora kontstantno da reaguje zbog navijača, huligana, raznih uletača u teren. Ali da zaustavljaju mamu da ne istuče svog 19-godišnjeg sina, to još nismo!

Tu nesreću je imao Ejnsli Mejtland – Nil, fudbaler koji nastupa za Arsenal i buduća je nada engleskog fudbala. Sve se dogodilo posle meča sa Aston Vilom, kada je gospođa Nil vidno iznervirana želela da uđe na teren da prekori svog sina. Pritom je uvredila dva istaknuta predstavnika Arsenala, pa je na kraju morala i policija da reaguje!

Ona ga je sačekala i posle meča, ali su redari uspeli da je zadrže. Nije bilo nikakvih prijava, ali ovoj36-godišnjoj dami više neće biti dozvoljen prilazak terenima za trening. Razlog njene ljutnje nije poznat, a mnogi u šali tvrde da je se sve dogodilo zato što nije namestio krevet pre nego što je krenuo na utakmicu.

Setite se ovoga kada budete gledali Nila na najvećim fudbalskim pozornicama. On igra u Arsenalu od svoje šeste godine, a u oktobru 2014. godine potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Tobdžijama. On je 9. decembra već upisao debi u Ligi šampiona u meču sa Galatasarajem, i tako postao drugi najmlađi igrač u istoriji kluba kome je to pošlo za nogom, posle Džeka Vilšira!

Verovatno ništa od toga ne bi postigao da mu nije ovako opasne mame.

Komentari / 0

Ostavite komentar