Сутра нестабилно вријеме са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно и нестабилно вријеме са кишом и пљусковима, саопштили су метеоролози.

Босна и Херцеговина 01.05.2015 | 15:54
Сутра нестабилно вријеме са кишом

У Републици Српској пријеподне ће на сјеверу и сјевероистоку бити нешто јачих падавина, док ће у осталим предјелима киша бити слаба.

Поподне ће бити више сувог времена, на југу и уз сунчане периоде, а касније поподне пролазно ће поново бити јаче кише и пљускова са грмљавином на сјеверу.

Ујутру ће дувати умјерен југо, а током дана вјетар ће постепено слабити, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарња температура од седам до 14, највиша дневна од 15 до 20 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница два, Калиновик 12, Гацко, Хан Пијесак, Невесиње 14, Ливно и Мраковица 15, Фоча 16, Бихаћ 17, Сарајево и Мркоњић Град 18, Бугојно, Билећа, Шипово и Нови Град 19, Приједор 20, Неум 21, Бањалука, Мостар, Тузла, Зеница, Србац и Чапљина 22, те Добој, Вишеград и Бијељина 23 степена Целзијусова.

Коментари / 0

Оставите коментар