Sutra nestabilno vrijeme sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima, saopštili su meteorolozi.

Bosna i Hercegovina 01.05.2015 | 15:54
Sutra nestabilno vrijeme sa kišom

U Republici Srpskoj prijepodne će na sjeveru i sjeveroistoku biti nešto jačih padavina, dok će u ostalim predjelima kiša biti slaba.

Popodne će biti više suvog vremena, na jugu i uz sunčane periode, a kasnije popodne prolazno će ponovo biti jače kiše i pljuskova sa grmljavinom na sjeveru.

Ujutru će duvati umjeren jugo, a tokom dana vjetar će postepeno slabiti, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura od sedam do 14, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica dva, Kalinovik 12, Gacko, Han Pijesak, Nevesinje 14, Livno i Mrakovica 15, Foča 16, Bihać 17, Sarajevo i Mrkonjić Grad 18, Bugojno, Bileća, Šipovo i Novi Grad 19, Prijedor 20, Neum 21, Banjaluka, Mostar, Tuzla, Zenica, Srbac i Čapljina 22, te Doboj, Višegrad i Bijeljina 23 stepena Celzijusova.

Komentari / 0

Ostavite komentar