Лијепо звучи - Дрогба и Виља у шпицу, а иза њих Лампард!

Пре три године је одбио 10.000.000 долара по сезони од Американаца, али сада би могао да прихвати селидбу преко Атлантика и заигра са још једном легендом Челсија.

Фудбал 02.05.2015 | 13:00
Лијепо звучи - Дрогба и Виља у шпицу, а иза њих Лампард!

Напустио је Челси у лето 2012. године после оног историјског финала у Минхену када је практично сам бацио на колена Бајерн. Навијачи Плаваца су у неверици гледали како њихов идол одлази у Кину јер му клуб није понудио нови уговор…

После одисеје на Далеком истоку, а потом и у Галатасарају, Дидије Дрогба је на инсиситирање Жозеа Муриња опет обукао дрес Челсија, потписавши прошлог лета уговор на годину дана. Сада се растанак опет ближи, а с обзиром да Челси води политику да играчима који имају 30 или више година не нуди нову сарадњу или је нуди на само годину дана, извесно је да Дрогба опет напушта Стамфорд Бриџ.

Иако има 37 година, легендарни ас из Обале Слоноваче не жели да заврши каријеру, а понуда за наставак каријере има. Једна од њих је она из Њујорка, од тамошњег МЛС лигаша Њујорк Ситија. Американци желе да упаре Дрогбу у шпицу са Давидом Виљом. А, оно што је посебно занимљиво је да би икона Челсија опет могла да заигра са још једном легендом Плаваца. После завршетка сезоне у Манчестер Ситију, за Њујорк ће коначно дебитовати Френк Лампард који је још прошлог лета потписао за МЛС лигаша и потом отишао на позајмицу у редове Грађана из Манчестера.

Многе лепе успомене, победе и голови вежи Лампарда и Дрогбу, а сада би могли заједно да заврше каријеру у америчком клубу. Дрогба је 2012. године одбио понуду из САД вредну 10.000.000 долара по сезони. Сада није у игри толико новац, али ће неколико милиона сигурно завршити на његовом рачуну ако прихвати понуду Њујорк Ситија.

Коментари / 0

Оставите коментар