Lijepo zvuči - Drogba i Vilja u špicu, a iza njih Lampard!

Pre tri godine je odbio 10.000.000 dolara po sezoni od Amerikanaca, ali sada bi mogao da prihvati selidbu preko Atlantika i zaigra sa još jednom legendom Čelsija.

Fudbal 02.05.2015 | 13:00
Lijepo zvuči - Drogba i Vilja u špicu, a iza njih Lampard!

Napustio je Čelsi u leto 2012. godine posle onog istorijskog finala u Minhenu kada je praktično sam bacio na kolena Bajern. Navijači Plavaca su u neverici gledali kako njihov idol odlazi u Kinu jer mu klub nije ponudio novi ugovor…

Posle odiseje na Dalekom istoku, a potom i u Galatasaraju, Didije Drogba je na insisitiranje Žozea Murinja opet obukao dres Čelsija, potpisavši prošlog leta ugovor na godinu dana. Sada se rastanak opet bliži, a s obzirom da Čelsi vodi politiku da igračima koji imaju 30 ili više godina ne nudi novu saradnju ili je nudi na samo godinu dana, izvesno je da Drogba opet napušta Stamford Bridž.

Iako ima 37 godina, legendarni as iz Obale Slonovače ne želi da završi karijeru, a ponuda za nastavak karijere ima. Jedna od njih je ona iz Njujorka, od tamošnjeg MLS ligaša Njujork Sitija. Amerikanci žele da upare Drogbu u špicu sa Davidom Viljom. A, ono što je posebno zanimljivo je da bi ikona Čelsija opet mogla da zaigra sa još jednom legendom Plavaca. Posle završetka sezone u Mančester Sitiju, za Njujork će konačno debitovati Frenk Lampard koji je još prošlog leta potpisao za MLS ligaša i potom otišao na pozajmicu u redove Građana iz Mančestera.

Mnoge lepe uspomene, pobede i golovi veži Lamparda i Drogbu, a sada bi mogli zajedno da završe karijeru u američkom klubu. Drogba je 2012. godine odbio ponudu iz SAD vrednu 10.000.000 dolara po sezoni. Sada nije u igri toliko novac, ali će nekoliko miliona sigurno završiti na njegovom računu ako prihvati ponudu Njujork Sitija.

Komentari / 0

Ostavite komentar