Ливерпул за сјајног Реаловог Руса даје ''брдо пара''!

Према информацијама Марке, славни клуб са Енфилда жели да се осигура у случају да Рахим Стерлинг напусти клуб и означио је Дениса Черишева као главну мету.

Фудбал 02.05.2015 | 23:20
Ливерпул за сјајног Реаловог Руса даје ''брдо пара''!

Ливерпул не одсутаје од стратегије довођења младих и талентованих фудбалера, а славни клуб са Енфилда је у Шпанији пронашао прву мету за летњи прелазни рок.

Мадридски дневник Марка открива да је Ливерпул заинтересован за довођење Дениса Черишева, руског офанзивног везисте који је играо у Виљареалу као позајмљен играч мадридског Реала. Марка открива и да је Ливерпул спреман да издвоји 20.000.000 евра за Черишева који игра одлично ове сезоне у тиму Жуте подморнице.

Према информацијама са Пиринеја, Реал Мадрид је као почетну цену одрадио 30.000.000 евра, али неће бити изненађење ако пристане на 10 милиона мању понуду Редса. Поготово што Рус упркос одличним играма и форми нема места у Анћелотијевом тиму за наредну сезону, а Виљареал нема финансијске капацитете да га откупи.

Ливерпулов интерес за Черишева, острвски медији коментаришу као план славног клуба да се осигура у случају да Рахим Стерлинг одбије нови уговор и пређе у неку другу средину.

Коментари / 0

Оставите коментар