Liverpul za sjajnog Realovog Rusa daje ''brdo para''!

Prema informacijama Marke, slavni klub sa Enfilda želi da se osigura u slučaju da Rahim Sterling napusti klub i označio je Denisa Čeriševa kao glavnu metu.

Fudbal 02.05.2015 | 23:20
Liverpul za sjajnog Realovog Rusa daje ''brdo para''!

Liverpul ne odsutaje od strategije dovođenja mladih i talentovanih fudbalera, a slavni klub sa Enfilda je u Španiji pronašao prvu metu za letnji prelazni rok.

Madridski dnevnik Marka otkriva da je Liverpul zainteresovan za dovođenje Denisa Čeriševa, ruskog ofanzivnog veziste koji je igrao u Viljarealu kao pozajmljen igrač madridskog Reala. Marka otkriva i da je Liverpul spreman da izdvoji 20.000.000 evra za Čeriševa koji igra odlično ove sezone u timu Žute podmornice.

Prema informacijama sa Pirineja, Real Madrid je kao početnu cenu odradio 30.000.000 evra, ali neće biti iznenađenje ako pristane na 10 miliona manju ponudu Redsa. Pogotovo što Rus uprkos odličnim igrama i formi nema mesta u Anćelotijevom timu za narednu sezonu, a Viljareal nema finansijske kapacitete da ga otkupi.

Liverpulov interes za Čeriševa, ostrvski mediji komentarišu kao plan slavnog kluba da se osigura u slučaju da Rahim Sterling odbije novi ugovor i pređe u neku drugu sredinu.

Komentari / 0

Ostavite komentar