ЈСЛ: Партизан код Воше, Звезда чека Рад!

Утакмице 26. кола Јелен Суперлиге играће се у недељу, а дерби кола је у Новом Саду где ће Војводина дочекати Партизан од 19 часова.

Фудбал 02.05.2015 | 08:20
ЈСЛ: Партизан код Воше, Звезда чека Рад!

Воша ће на свом стадиону "Карађорђе" против црно-белих покушати да прекине низ лоших резултата, док лидер српског шампионата жели тријумф како би задржао предност над другпласираном Црвеном звездом и примакао се освајању титуле.

Војводина је поражена у последње две утакмице, а на свом терену изгубила је три везана меча и дозволила је да јој Чукарички на трећем месту побегне 10 бодова. У прошлом колу изгубила је од Вождовца са 0:1, док је Партизан као домаћин победио Јагодину истим резултатом.

Партизану је у последњих пет кола потребно да освоји 10 бодова како би освојио 26. шампионску титулу. Црно-бели су први на табели са 60 бодова, а Војводина заузима пето место са 40.

Фудбалери Црвене звезде у недељу од 17 часова играју на свом терену против Рада без подршке навијача због суспензије стадиона услед нереда на 148. вечитом дербију. Изабраници Ненада Лалатовића морају да тријумфују како би остали у трци са Партизаном, док "грађевинари" желе добар резултат како би се задржали у горњем делу табеле.

Звезда је у прошлом колу победила Доњи Срем са 3:1, а Рад је истим резултатом савладао Младост из Лучана. Црвено-бели су други на табели са 55 бодова, а Рад је шести са 37.

Чукарички игра у недељу од 17 часова у Лучанима против Младости и жели да настави са добрим резултатима и задржи убедљиво треће место. Београдски тим је у прошлом колу победио ОФК Београд са 1:0.

Фудбалери Новог Пазара у истом термину гостују Радничком у Нишу и желе победу како би остали испред Војводине на четвртом месту. Екипа Милорада Косановића је непоражена у последње четири утакмице на гостовањима, уз три везане победе и четврта је на табели са 40 бодова. Раднички је после две узастопне победе, односно три победе у последње четири утакмице, 11. на табели са 22 бода.

Претпоследњи Вождовац у недељу од 17.30 игра у Суботици против Спартака и мора да победи како би остао у трци за опстанком. Јагодина дочекује Доњи Срем, ОФК Београд ће бити домаћин Радничком из Крагујевца, а Напредак ће у Крушевцу дочекати Борац.

Јелен Суперлига, 26. коло:
Недеља:
17.00 Црвена звезда - Рад
17.00 Јагодина - Доњи Срем
17.00 Младост Лучани - Чукарички
17.00 ОФК Београд - Раднички Крагујевац
17.00 Раднички Ниш - Нови Пазар
17.30 Спартак - Вождовац
19.00 Напредак - Борац
19.00 Војводина - Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар