JSL: Partizan kod Voše, Zvezda čeka Rad!

Utakmice 26. kola Jelen Superlige igraće se u nedelju, a derbi kola je u Novom Sadu gde će Vojvodina dočekati Partizan od 19 časova.

Fudbal 02.05.2015 | 08:20
JSL: Partizan kod Voše, Zvezda čeka Rad!

Voša će na svom stadionu "Karađorđe" protiv crno-belih pokušati da prekine niz loših rezultata, dok lider srpskog šampionata želi trijumf kako bi zadržao prednost nad drugplasiranom Crvenom zvezdom i primakao se osvajanju titule.

Vojvodina je poražena u poslednje dve utakmice, a na svom terenu izgubila je tri vezana meča i dozvolila je da joj Čukarički na trećem mestu pobegne 10 bodova. U prošlom kolu izgubila je od Voždovca sa 0:1, dok je Partizan kao domaćin pobedio Jagodinu istim rezultatom.

Partizanu je u poslednjih pet kola potrebno da osvoji 10 bodova kako bi osvojio 26. šampionsku titulu. Crno-beli su prvi na tabeli sa 60 bodova, a Vojvodina zauzima peto mesto sa 40.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova igraju na svom terenu protiv Rada bez podrške navijača zbog suspenzije stadiona usled nereda na 148. večitom derbiju. Izabranici Nenada Lalatovića moraju da trijumfuju kako bi ostali u trci sa Partizanom, dok "građevinari" žele dobar rezultat kako bi se zadržali u gornjem delu tabele.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila Donji Srem sa 3:1, a Rad je istim rezultatom savladao Mladost iz Lučana. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 55 bodova, a Rad je šesti sa 37.

Čukarički igra u nedelju od 17 časova u Lučanima protiv Mladosti i želi da nastavi sa dobrim rezultatima i zadrži ubedljivo treće mesto. Beogradski tim je u prošlom kolu pobedio OFK Beograd sa 1:0.

Fudbaleri Novog Pazara u istom terminu gostuju Radničkom u Nišu i žele pobedu kako bi ostali ispred Vojvodine na četvrtom mestu. Ekipa Milorada Kosanovića je neporažena u poslednje četiri utakmice na gostovanjima, uz tri vezane pobede i četvrta je na tabeli sa 40 bodova. Radnički je posle dve uzastopne pobede, odnosno tri pobede u poslednje četiri utakmice, 11. na tabeli sa 22 boda.

Pretposlednji Voždovac u nedelju od 17.30 igra u Subotici protiv Spartaka i mora da pobedi kako bi ostao u trci za opstankom. Jagodina dočekuje Donji Srem, OFK Beograd će biti domaćin Radničkom iz Kragujevca, a Napredak će u Kruševcu dočekati Borac.

Jelen Superliga, 26. kolo:
Nedelja:
17.00 Crvena zvezda - Rad
17.00 Jagodina - Donji Srem
17.00 Mladost Lučani - Čukarički
17.00 OFK Beograd - Radnički Kragujevac
17.00 Radnički Niš - Novi Pazar
17.30 Spartak - Voždovac
19.00 Napredak - Borac
19.00 Vojvodina - Partizan

Komentari / 0

Ostavite komentar