За Бејла, Јунајтед даје 100 милиона фунти!!!

Манчестер Јунајтед спреман је да плати рекордних 100 милиона фунти (137 милиона евра) за трансфер Гарета Бејла из Реал Мадрида, преносе енглески медији.

Фудбал 01.05.2015 | 20:20
За Бејла, Јунајтед даје 100 милиона фунти!!!

Бејл ће бити приоритет Луја ван Гала у предстојећем прелазном року, уколико Велшанин покаже знак да жели да напусти Мадрид.

Јунајтед ће на лето имати око 100 милиона фунти више на располагању за трансфере, због очекиваног повратка у Лигу шампиона и почетка уговора са Адидасом вредног 750 милиона фунти.

Јунајтед је ове сезоне остао без 50 милиона фунти неиграњем у ЛШ, док му је последња година 13-годишње сарадње са компанијом Најки донела 28 милиона, а прва са Адидасом ће вредети 75 милиона фунти.

Прилив тог новца Јунајтед планира да искористи за појачање тима, а поред Бејла, већ недељама се спекулише о доласку дефанзивца и везног играча из Борусије Дортмунд – Матса Хумелса и Илкаја Гиндогана, бека Саутемптона Натанијела Клајна, те крилног нападача ПСВ-а Мемфиса Депаја.

Бејл је ове сезоне често био критикован од јавности у Шпанији због слабијих игара, а постигао је 17 голова на 43 утакмице.

Ван Гал планира да трансфере заврши до 13. јула, како би имао све играче на располагању на старту америчке турнеје.

Коментари / 0

Оставите коментар