Za Bejla, Junajted daje 100 miliona funti!!!

Mančester Junajted spreman je da plati rekordnih 100 miliona funti (137 miliona evra) za transfer Gareta Bejla iz Real Madrida, prenose engleski mediji.

Fudbal 01.05.2015 | 20:20
Za Bejla, Junajted daje 100 miliona funti!!!

Bejl će biti prioritet Luja van Gala u predstojećem prelaznom roku, ukoliko Velšanin pokaže znak da želi da napusti Madrid.

Junajted će na leto imati oko 100 miliona funti više na raspolaganju za transfere, zbog očekivanog povratka u Ligu šampiona i početka ugovora sa Adidasom vrednog 750 miliona funti.

Junajted je ove sezone ostao bez 50 miliona funti neigranjem u LŠ, dok mu je poslednja godina 13-godišnje saradnje sa kompanijom Najki donela 28 miliona, a prva sa Adidasom će vredeti 75 miliona funti.

Priliv tog novca Junajted planira da iskoristi za pojačanje tima, a pored Bejla, već nedeljama se spekuliše o dolasku defanzivca i veznog igrača iz Borusije Dortmund – Matsa Humelsa i Ilkaja Gindogana, beka Sautemptona Natanijela Klajna, te krilnog napadača PSV-a Memfisa Depaja.

Bejl je ove sezone često bio kritikovan od javnosti u Španiji zbog slabijih igara, a postigao je 17 golova na 43 utakmice.

Van Gal planira da transfere završi do 13. jula, kako bi imao sve igrače na raspolaganju na startu američke turneje.

Komentari / 0

Ostavite komentar