Отпјевала пјесму о Вучићу, па јој муж забранио излаз из куће

Након што је снимила хит о Александру Вучићу, Марија Максима (30) је добила популарност, али изгубила брачну идилу.

Србија 01.05.2015 | 08:48
Отпјевала пјесму о Вучићу, па јој муж забранио излаз из куће

Тренутно најпопуларнија плавуша у Србији, која је песмом „Вучић Александар“ скренула пажњу јавности, домаћица је из београдског насеља Кумодраж и мајка троје деце. Зове се Марија Мићић и ових дана, уместо да ужива у слави коју је преко ноћи стекла, затворила се у четири зида, не излази из куће и једино размишља о томе како да са супругом реши проблем који је настао због њеног егзибиционистичког чина. Иако смо јој покуцали на врата, није била расположена за разговор, али јесу њене комшије. 

- Марија је очајна. Супруг јој је забранио да децу води у школу и иде по њих. Рекао јој је да ће јој чак ишчупати акумулатор на аутомобилу да би је спречио да излази - испричао нам је комшија породице Мићић.



- Стварно не знамо шта јој је све ово требало. Њена породица је позната и богата. Од тетке Виде је наследила богатство, кућу и стовариште у Реснику. Има троје деце и бламира се без разлога - кажу комшије.

Како су нам објасниле блиске Маријине пријатељице, она је песму о Вучићу сама написала и снимила мобилним телефоном у својој соби. И није желела популарност, нити је очекивала да ће видео-клип тако одјекнути. Како кажу, није члан СНС, али је велики фан премијера.

- Она обожава Вучића и та песма није пародија, већ одраз њене праве љубави према њему. Није имала никакве амбиције осим да покаже своје симпатије према премијеру. Међутим, како њен муж, успешни приватни предузетник, о томе ништа није знао, згрозио се када је схватио да је његова супруга постала интернет сензација. Много нам је жао што Марија пролази кроз медијски пакао јер њу популарност заиста не занима. Она није певачица и не бави се јавним послом - испричале су за „Блиц“ Маријине пријатељице.

(Блиц)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

субара

01.05.2015 07:42

Какав одрон...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуле

01.05.2015 07:56

Е сад те ни Вуциц неце спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

01.05.2015 08:07

Права будала од зене

ОДГОВОРИТЕ
Name

беда

01.05.2015 09:01

Шта рећи, а не заплакати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

01.05.2015 09:45

Богами није погресила он је јак по свему па није цудно сто она трза за Вуцицем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Она је предивна

01.05.2015 22:50

Мјесавина Весне Ривас и гласовни капацитет Наде Топцагиц. Мислим да јој муз треба бити подрска. Није све у новцу. Она има сценски таленат и зељу да то показе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100КА

02.05.2015 09:10

..ма нису нас довољно бомбардовали!!!

ОДГОВОРИТЕ