У Барси стрепе, не од Бајерна, већ од Пепа!

Андрес Инијеста, упркос томе што Бајерн има проблем са повређеним играчима, не крије да се Барселона прибојава меча са Немцима у полуфиналу Лиге шампиона.

Фудбал 30.04.2015 | 20:40
У Барси стрепе, не од Бајерна, већ од Пепа!

Играчи Барселоне одлично познају свог бившег шефа Пепа Гвардиолу, па зато не чуди што имају фрку пред предстојећи меч полуфинала Лиге шампиона против Бајерна.
Андрес Инијеста тврди да страхују од дуела са шампионом Немачке, упркос томе што ривал има проблем са повредама играча.

Арјен Робен је завршио сезону, наступ Роберта Левандовског је под знаком питања јер му је поломљена вилица на мечу полуфинала Купа Немачке, Франк Рибери се још није опоравио, а Олгер Бадштубер и Давид Алаба сигурно неће бити у саставу.

Инијеста упркос томе истиче да Бајерн, на челу са Пепом Гвардиолом, нико никада не сме да отпише.

"Не постоји резултат који вам гарантује пролазак даље када играте против екипе коју предводи Пеп Гвардиола. За њега не постоје немогуће ствари. Ако успемо да их победимо у првом мечу, не смемо да помислимо да је готово. Погледајте шта су урадили Порту у четвртфиналу", рекао је Инијеста за "Билд".

Фудбалер Барселоне рекао је да његов тим мора да одигра фанстатично оба меча ако жели у финале Лиге шампиона.

Искусни везиста открио је да је остао у добрим односима са Гвардиолом, иако са њим није у комуникацији од одласка у Бајерн.

"Никада нећемо заборавити колики је допринос имао и колико је помогао Барселони. Он је 100 одсто посвећен свом тиму и играчима. Не знам да ли ће се једног дана вратити у Барселону, знам само да смо у ситуацији да ову сезону завршимо на феноменалан начин", рекао је Инијеста.

Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Барселоне и Бајерна игра се 6. маја на Ноу Кампу, а реванш је шест дана касније на Алијанц Арени.

Коментари / 0

Оставите коментар