U Barsi strepe, ne od Bajerna, već od Pepa!

Andres Inijesta, uprkos tome što Bajern ima problem sa povređenim igračima, ne krije da se Barselona pribojava meča sa Nemcima u polufinalu Lige šampiona.

Fudbal 30.04.2015 | 20:40
U Barsi strepe, ne od Bajerna, već od Pepa!

Igrači Barselone odlično poznaju svog bivšeg šefa Pepa Gvardiolu, pa zato ne čudi što imaju frku pred predstojeći meč polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.
Andres Inijesta tvrdi da strahuju od duela sa šampionom Nemačke, uprkos tome što rival ima problem sa povredama igrača.

Arjen Roben je završio sezonu, nastup Roberta Levandovskog je pod znakom pitanja jer mu je polomljena vilica na meču polufinala Kupa Nemačke, Frank Riberi se još nije oporavio, a Olger Badštuber i David Alaba sigurno neće biti u sastavu.

Inijesta uprkos tome ističe da Bajern, na čelu sa Pepom Gvardiolom, niko nikada ne sme da otpiše.

"Ne postoji rezultat koji vam garantuje prolazak dalje kada igrate protiv ekipe koju predvodi Pep Gvardiola. Za njega ne postoje nemoguće stvari. Ako uspemo da ih pobedimo u prvom meču, ne smemo da pomislimo da je gotovo. Pogledajte šta su uradili Portu u četvrtfinalu", rekao je Inijesta za "Bild".

Fudbaler Barselone rekao je da njegov tim mora da odigra fanstatično oba meča ako želi u finale Lige šampiona.

Iskusni vezista otkrio je da je ostao u dobrim odnosima sa Gvardiolom, iako sa njim nije u komunikaciji od odlaska u Bajern.

"Nikada nećemo zaboraviti koliki je doprinos imao i koliko je pomogao Barseloni. On je 100 odsto posvećen svom timu i igračima. Ne znam da li će se jednog dana vratiti u Barselonu, znam samo da smo u situaciji da ovu sezonu završimo na fenomenalan način", rekao je Inijesta.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna igra se 6. maja na Nou Kampu, a revanš je šest dana kasnije na Alijanc Areni.

Komentari / 0

Ostavite komentar